Tentoonstelling Fins-design en Shoes

Shoes is een ode aan de ontwerpers van de damesschoen. Meer dan 450 ontwerpen van o.a. internationale sterontwerpers, en hedendaags talent zijn bij elkaar gebracht.
Ware kunstwerkjes op hoog ambachtelijk niveau gemaakt: van Victoriaanse laarzen tot aanlokkelijke muiltjes en van pumps tot de meest futuristische creaties.
Ontwerpers experimenteerde voortdurend met verschillende vormen, materialen, kleuren en comfort. Ze zijn bij elkaar gezet als families: schoenen uit het begin van de twintigste eeuw staat gezusterlijk naast hedendaagse ontwerpen, waardoor opmerkelijke overeenkomsten zichtbaar wordt benadrukt.
Shoes is het resultaat van de eerste MaakMee tentoonstelling, een interactief publieksproject van de Kunsthal Rotterdam, waarbij het publiek de mogelijkheid werd gegeven om invloed uit te oefenen op het tentoonstellingsprogramma en om de gekozen tentoonstelling mee te helpen maken, en dat is ook heel bijzonder en vraagt om meer!

Bij het mode- bewuste publiek trok dit paar Red Hatters de aandacht, en deelde Lady of the Wild Roses kaartjes uit aan belangstellenden die zich afvroegen of we lid waren van een club, omdat ze deze "Vrolijke Vrouwen" al eens eerder waren tegengekomen op de Keukenhof o.a.!
Misschien ook een leuk uitje volgend Voorjaar! Wij hebben ons prima vermaakt en jullie hierbij gemist

Vaslav zegt: "Door je eigen coulissen te verplaatsen, openen zich onvermoede vergezichten"
Dat is bij het bezoek aan een dergelijke tentoonstelling, en musea, zeker het gevalLady Laetitia

Foto's