High Tea bij Theeschenkerij "Eldorado"in Woudenberg.

Zaterdag 10 december, rond de klok van half twee, staat bij Theeschenkerij "Eldorado" een gezellig gedekte tafel klaar en druppelen de 12 keurig in het paars geklede diva’s binnen.
De fraaie haardecoraties zorgen voor een wat ongemakkelijke begroetingsceremonie. Maar met wat hukken en “vooruit....eentje maar” voelen ze zich al gauw verenigd.
Als iedereen een plaatsje aan de tafel heeft gevonden, wordt het lekkers op tafel gezet. Eerst een voorafje van ham en komkommer. Vervolgens de pasteitjes, soepjes, wraps en de sandwiches. Natuurlijk staan er kannen met heet water voor de thee op tafel. Naast de doosjes met de reguliere theesoorten, is er ook de mogelijkheid thee te kiezen vanaf de kaart. Lekker hoor! Vooral de rooibos-duindoorn-sinaasappel thee vind ik persoonlijk erg lekker.
Er wordt gezellig gekeuveld over van alles en nog wat. Maar er wordt ook gebrainstormd over de activiteiten voor het komend jaar. Kippen maken van papier-maché, een bridgeclinic,eropuit op de fiets. Ik heb er nu al zin in!
Als bijna alle het hartige lekkers op is, volgt de zoete ronde. Soesjes, petitfourtjes, stukjes appel- en kwarktaart, chocolaatjes etc. Freifrau Lein von Dahl bis Marck sluit zich nu ook bij ons aan. Netjes op tijd voor het zoete lekkers en voor de groepsfoto.

Voor we het weten zijn ook de schalen met zoet leeg en is het tijd om naar huis te gaan.
Er worden nog over en weer prettige feestdagen toegewenst. De jassen gaan aan en de rood paarse gloed verdwijnt uit Theeschenkerij "Eldorado”.


Lady IvolinaFoto's