Nieuwjaarslunch bij Jonkvrouwe Hortensia, Gravin van Annabella tot Villosa.

Zaterdag 14 januari trotseerden bijna alle diva's van ons chapter de winterse kou en vorst om, al carpoolend, om 12u aan te komen bij Hortensia.
Het was een complete invasie in paars en rood en ook ons nieuwe aspirant-lid was van de partij.
Al het meegebrachte eten en drinken werd op de tafels gezet en klaargemaakt voor consumptie, maar eerst begonnen we met een feestelijke nieuwjaarsdronk! Kir of kir royale, al naar keuze (en met of zonder alc.)
De Queen hield haar speech en daar dronken we op (en natuurlijk op het nieuwe jaar). Zij had ook weer een schitterende oorkonde gemaakt, in drievoud deze keer, om de nieuwe diva's officieel welkom te heten.
Greet zal heten Duchesse Margherita di Parma; Anneloes heet nu Anna Louise, Barones van Nimweghen en Astrid heet Anna van Amelisweerd. Zij zijn nu formeel geïnstalleerd als diva.
Daarna gingen we lunchen van onze zelfgemaakte lekkernijen en drinken en natuurlijk bijpraten met elkaar. Het werd een heel genoeglijk samenzijn en zelfs ons lijflied probeerden we te zingen, maar zonder tekst erbij bleef het toch voornamelijk bij neurieën en improviseren....
De groepsfoto voor de site besloten we tot een andere keer te bewaren, als de vice-queen er ook bij kan zijn.
Bij het vertrek werd door een aantal diva's nog de kerststal op de veranda bewonderd en daarna vertrok iedereen voldaan naar huis.


Diva groeten van Hortensia van Anabel tot VillosaFoto's